Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Ο κτιριακός τομέας ευθύνεται για την κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40%

More than legal advice

Σε συνδυασμό με τους εκπεμπόμενους ρύπους που συνοδεύουν την παραγωγή της καταναλισκόμενης αυτής ενέργειας αλλά και το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος η ανάγκη για αποδοτικότερες και ‘’καθαρότερες’’ ενεργειακά λύσεις γίνεται επιτακτική.

Στην κατεύθυνση αυτή η Panflow πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας και εφαρμόζοντας ενεργειακές πρακτικές αναβαθμίζοντας ενεργειακά στο σύνολο του ένα υφιστάμενο κτίριο. Παρεμβαίνοντας είτε στο κέλυφος του είτε στα ενεργειακά του συστήματα το αποτέλεσμα είναι ένα οικονομικότερο στην χρήση του κτίριο με ιδανικές συνθήκες άνεσης και συνάμα φιλικότερο προς το περιβάλλον. Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται μπορεί να οδηγήσει σε άμεση απόσβεση του κεφαλαίου στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Antitrust and Competition

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Litigation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

rawpixel-648562-unsplash-copyright-min.jpg

International Arbitration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

CONSTRUCTION · DESIGN · HOSPITALITY · ENERGY & ENVIRORMENT · REAL ESTATE

Lawson & Associates

Κτιριακό κέλυφος

Είναι το στοιχείο το οποίο έρχεται σε άμεση επαφή με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως δριμύ ψύχος, υψηλές θερμοκρασίες και υγρασίες και πρέπει να θωρακίσουμε προκειμένου να επιτύχουμε συνθήκες θερμικής άνεσης.

Τα μέτρα στην κατεύθυνση αυτή περιλαμβάνουν:

Εξωτερική θερμομόνωση τοιχοποιίας

με χρήση επώνυμων συστημάτων για την μείωση των θερμικών απωλειών, την αποφυγή των θερμογεφυρών και την προστασία από την υγρασία.

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

με πιστοποίηση των πιο επώνυμων κατασκευαστών. Εξαλείφονται τα φαινόμενα διείσδυσης αέρα από χαραμάδες καθώς και τα συμπυκνώματα λόγω διαφοράς θερμοκρασίας με το εξωτερικό περιβάλλον.

Συστήματα Σκίασης

Σταθερά ή κινητά συστήματα σκίασης, περσίδες κ.α. για μείωση των ψυκτικών φορτίων.

Ενεργειακά Συστήματα

Είναι τα συστήματα που καλούνται να διαμορφώσουν τις επιθυμητές εσωτερικές συνθήκες ανάλογα με τις αντίστοιχες εξωτερικές και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τον σχεδιασμό ώστε να καλύψουν τις  ανάγκες με τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

Συστήματα θέρμανσης

Νέα αποδοτικότερα συστήματα θέρμανσης όπως αντλίες θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου, συστήμα αντιστάθμισης, θερμοστατικές βαλβίδες κ.α.

Συστήματα ψύξης και εξαερισμού

 Μονάδες διαχείρισης αέρα, χρήση αντλιών θερμότητας υψηλού δείκτη αποδοτικότητας EER, εναλλάκτες αέρα – αέρα κ.α

Ζεστό Νερό Χρήσης

Επιλεκτικοί συλλέκτες με υψηλό συντελεστή αξιοποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας,αντλίες θερμότητας καθώς και combι συστήματα για την υποβοήθηση του συστήματος θέρμανσης.

Σύστημα Φωτισμού

Αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού με ενεργειακά αποδοτικότερους τεχνολογίας LED. Έξυπνα συστήματα με ανιχνευτές κίνησης, μελέτες φωτοτεχνίας κ.α

Η Panflow πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής