CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors CoffeeMentors

CoffeeMentors

Η ομάδα της Panflow ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ακόμα μία ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Ο ιδιοκτήτης εμπιστεύτηκε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας αναθέτοντας εξολοκλήρου τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας του επαγγελματικής στέγης.

Η βασική ιδές για το concept του συγκεκριμένου project ήταν η προσωποποιημένη σχεδίαση τόσο του χώρου όσο και της επίπλωσης του, η οποία θα όριζε την νέα του ταυτότητα. Έτσι με αυτό ως αρχή, σχεδιάστηκαν από εμάς με κάθε λεπτομέρεια όλα τα έπιπλα, με κυρίαρχο στοιχείο το φυσικό ξύλο και το μέταλλο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο, εκτός από τα έπιπλα, παίζει η κατασκευή-διαχωριστικό που δημιουργήθηκε μεταξύ των εξωτερικών γραφείων και της διευθυντικής αίθουσας. Μέσω της κατασκευής αυτής του νοητού διαχωρισμού τονίστηκε το κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας που θέλαμε να έχει ο χώρος, χωρίς ωστόσο να χάνεται η έννοια της ιδιωτικότητας.

Το δάπεδο επενδύθηκε όλο με πάτωμα χαρίζοντας έτσι στον χώρο έναν ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα.

Τέλος, η μελέτη φωτισμού για τον χώρο αλλά και οι χρωματικές επιλογές, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο και άρτιο οπτικά αποτέλεσμα.

Στοιχεία Έργου:

 

Τοποθεσία : Αγ. Δημήτριος - Αττική
Εμβαδόν :

240.00τ.μ.

Έτος Κατασκευής : 2017
Επεμβάσεις :

Ολική ανακαίνιση, interior design, σχεδιασμός επίπλων

Διάρκεια εργασιών : 25 ημέρες