Αρχική

 

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 

Ανακαινίσεις

 

Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας

Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας

Ανακαίνιση Bar στην Λίμνη Ευβοίας

Ανακίνηση του παραθαλάσσιου café-bar DelCano στην Λίμνη Ευβοίας

 

Ο επαγγελματικός χώρος που κληθήκαμε να ανακαινίσουμε χρειαζόταν ένα εκσυγχρονισμό ώστε να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής. Σαν επιθυμία του πελάτη ήταν να αλλάξει την κύρια χρίση του χώρου από Café σε Bar.

Έτσι με αυτό, ως πρωταρχικό ζητούμενο, μελετήθηκε η νέα διάταξη του χώρου κατά την οποία δημιουργήθηκε μία ζώνη τραπεζοκαθισμάτων κατά την είσοδο στο χώρο, ενώ στο δεξί κομμάτι έγινε συγκεκριμένη ζώνη όρθιων σκαμπό η οποία εξυπηρετεί το χώρο του Bar. Τα χρώματα και οι συνδυασμοί που έχουν επιλεχθεί κυριαρχούν στις τάσεις του design 2017-2018. Πρωταγωνιστές του χώρου είναι τόσο το βαθύ πετρόλ όσο και η τμηματική επένδυση του τοίχου πλάγια των τραπεζοκαθισμάτων σε 3D Wall Panels.

Στοιχεία Έργου:

 

Τοποθεσία : Λίμνη - Έυβοια
Εμβαδόν : 52τ.μ.
Έτος Κατασκευής : 2017
Επεμβάσεις :

Ολική ανακαίνιση, interior design

Διάρκεια εργασιών : 10 ημέρες